Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes sóskaleves recept

Tejszínes sóskaleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 4 ek napraforgó olaj
    • 2 közepes vöröshagyma
    • 50 dkg burgonya
    • 40 dkg sóska
    • só ízlés szerint
    • 1,5 l zöldség alaplé
    • 3 szál petrezselyem
    • 3 dl főzőtejszín
    • 5  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (leves mellé tálaljuk)

    Elkészítése:

    Olajon megdinszteljük a megpucolt és felkockázott vöröshagymát. Rátesszük a megpucolt, és apró kockára vágott burgonyát, és 10 percig kevergetjük.

    Hozzáadjuk a felaprított sóskát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és felöntjük zöldség alaplével.

    Amikor megfőtt a burgonya, az egészet botmixerrel pépesítjük, petrezselyemmel ízesítjük. Belekeverjük a főzőtejszínt, és pár percig még főzzük, amíg besűrűsödik. A tojást megfőzzük, megpucoljuk, cikkekre szeleteljük, és a leves mellé tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá