Sárgaborsó leves recept

Hozzávalók:
- 15 dkg száraz sárgaborsó
- 1,5 liter víz
- 1 pohár tejföl
- 1 púpos evőkanál liszt
- 1 db húsleveskocka
- szalámi
- olivás kifli
Elkészítése:
A sárgaborsót egy edénybe tesszük majd felöntjük vízzel. Ezt felforraljuk majd kis hőfokon elkezdjük főzni.
Mikor már a borsó szemek puhák hozzáadjuk a húsleves kockát és besűrítjük.
A tejfölt a liszttel simára keverjük és gyors kevergetés közben hozzáadjuk a leveshez majd összeforraljuk.
A levest pirított szalámival és olivás kiflivel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »