Sárgaborsó leves recept

Hozzávalók:
- 15 dkg száraz sárgaborsó
- 1,5 liter víz
- 1 pohár tejföl
- 1 púpos evőkanál liszt
- 1 db húsleveskocka
- szalámi
- olivás kifli
Elkészítése:
A sárgaborsót egy edénybe tesszük majd felöntjük vízzel. Ezt felforraljuk majd kis hőfokon elkezdjük főzni.
Mikor már a borsó szemek puhák hozzáadjuk a húsleves kockát és besűrítjük.
A tejfölt a liszttel simára keverjük és gyors kevergetés közben hozzáadjuk a leveshez majd összeforraljuk.
A levest pirított szalámival és olivás kiflivel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »