Rozmaringos csicseriborsó-krémleves recept

Hozzávalók:
- 3 előfőzött konzerv csicseriborsó
- 3 ek olivaolaj
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál friss rozmaring
- 1 liter csirkealaplé
- só
- durvára őrölt bors
- 1 citrom leve
Elkészítése:
A lereszelt fokhagymát és az apróra vágott rozmaringlevelet az oliván hirtelen megpirítjuk, felöntjük a csirkealaplével, hozzáadjuk a lecsöpögtetett csicseriborsót, sózzuk, borsozzuk és nagyjából fél óra alatt puhára főzzük.
Mikor megfőtt turmixoljuk, hozzáadjuk a kifacsart citromlevet és kész is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »