Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Petrezselymes vargánya leves recept

Petrezselymes vargánya leves
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó


  • Hozzávalók:

    • 50 dkg burgonya
    • 30 dkg vargánya gomba
    • 1 közepes db vöröshagyma
    • 2 csapott ek liszt
    • 2 tk só
    • bors ízlés szerint
    • 1 tk petrezselyem
    • 4 ek napraforgó olaj

    Elkészítése:

    Az olajon megdinszteljük a megpucolt, felkockázott vöröshagymát. Hozzáadjuk a megpucolt, megtisztított burgonyát és a megmosott vargánya gombát.

    Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel meghintjük és vízzel felöntjük.

    Amikor a burgonya megpuhult a lisztből és a piros paprikából rántást készítünk és besűrűsítjük vele a levest.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek