Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Paradicsomleves medvehagymás galuskával recept

Paradicsomleves medvehagymás galuskával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 35 dkg sűrített paradicsom
    • 1 ek finom liszt
    • 2 ek olaj
    • 1 vöröshagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
    • cukor

    Galuskához:

    • 10 levél medvehagyma
    • 5 dkg vaj
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 4-5 ek rétesliszt

    Elkészítése:

    A lisztből és olajból világos rántást készítünk, majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomot. Elkeverjük, felöntjük 2 l vízzel, ízlés szerint sózzuk, cukrozzuk.

    Belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk az egyben hagyott vöröshagymát. Felforraljuk.

    Közben apróra vágjuk a medvehagymát, és a többi hozzávalóval együtt galuskatésztát keverünk belőle.
    Ha felforrt a leves, beleszaggatjuk a galuskát, 5 percig fedő alatt főzzük, majd tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá