Nyári raguleves recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell filé
- 30 dkg burgonya
- 30 dkg zöldbab
- 1 csokor kapor
- 5 ek napraforgó olaj
- 2 fej vöröshagyma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 l víz
Elkészítése:
A megpucolt és apróra vágott vöröshagymát a felforrósított olajon megdinszteljük. Amikor a hgayma már szép piros, akkor rátesszük a felkockázott csirkemellet. Kb 10 percig pirítjuk és közben kevergetjük, majd hozzáadjuk a meghámozott és feldarabolt burgonyát és zöldbabot.
Felöntjük a vízzel és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, belenyomjuk a fokhagymát és hozzáadjuk az apróra vágott kaprot.
Kb 50 perc alatt puhára főzzük és tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.