Nyári raguleves recept

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell filé
- 30 dkg burgonya
- 30 dkg zöldbab
- 1 csokor kapor
- 5 ek napraforgó olaj
- 2 fej vöröshagyma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 l víz
Elkészítése:
A megpucolt és apróra vágott vöröshagymát a felforrósított olajon megdinszteljük. Amikor a hgayma már szép piros, akkor rátesszük a felkockázott csirkemellet. Kb 10 percig pirítjuk és közben kevergetjük, majd hozzáadjuk a meghámozott és feldarabolt burgonyát és zöldbabot.
Felöntjük a vízzel és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, belenyomjuk a fokhagymát és hozzáadjuk az apróra vágott kaprot.
Kb 50 perc alatt puhára főzzük és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »