Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagymás zöldségleves mozzarellával recept

Medvehagymás zöldségleves mozzarellával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1  csokor medvehagyma
    • 1 vöröshagyma
    • 3 újhagyma zöldjével
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 1 sárgarépa
    • 2 krumpli
    • 1 csomag zellerlevél
    • 1 csomag petrezselyemlevél
    • 3 chili
    • 1 paradicsom
    • 2 szárnyas húsleves kocka
    • fekete bors
    • 1 ek olívaolaj
    • 2 ek vaj
    • 1 csomag (8 dkg) mini mozzarella

    Elkészítése:

    A vöröshagymát és a fokhagymát felaprítjuk, az újhagymát és a répát felszeleteljük, a krumplit kockára vágjuk, a medvehagymát, a petrezselymet és zellerlevelet felvágjuk, a paradicsomot nyolcadoljuk.

    Egy fazékban az olajon és a vajon megpirítjuk a hagymákat, hozzáadjuk a répát és a krumplit, és együtt dinszteljük. Majd belerakjuk a többi zöldséget, belevágjuk a chilit, és felöntjük a vízzel. Fűszerezzük, belemorzsoljuk a leveskockát.

    Bő fél óra után, amikor már minden puhára főtt, tálalunk.

    A tányérba szedünk a levesből, s teszünk bele mozzarellát.

    Tipp:

    Ezúttal sajtos pirított toast helyett mozzarellával készült, és így is remek lett.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá