Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Májleves galuskával recept

Májleves galuskával
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat


  • Hozzávalók:

    • 50 dkg sertésmáj
    • 50 dkg sertéshús
    • 2-3 szál sárgarépa
    • 1-2 petrezselyemgyökér
    • petrezselyemzöld
    • zellerlevél
    • vöröshagyma
    • 3-4 gerezd fokhagyma
    • olaj
    • liszt
    • pirospaprika
    • tojás

    Elkészítése:
    A zöldségeket karikákra vágom,a húst és a májat apróra felszelem.
    A húst,a májat annyi vízzel teszem fel főni,hogy jól el lepje,fűszerezem borssal,delikáttal.
    Amikor félkészre puhul,rárakom a vöröshagymát egészben,(amit majd kidobok a levesből) és a zöldségféléket.
    Készre főzöm,feltöltöm kellő mennyiségű vízzel,forrás után olajon apróra vágott fokhagymát a petrezselyemzölddel,liszttel rózsaszínű rántást készítek,pirospaprikával megszórom,vízzel felengedem és a levesbe keverem.
    Tojásból,lisztből galuska tésztát készítek és a lobogó levesbe szaggatom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek