Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kínai kelleves oldalassal recept

Kínai kelleves oldalassal
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • kb 3/4 kg sertésoldalas
    • 1/2 kg kínai kel
    • 2 erőleveskocka
    • kristálycukor
    • 2 evőkanál cherry vagy cherry brandy
    • 1/2 evőkanál ételízesítő
    • 1 evőkanál szójaszósz
    • őrölt feketebors

    Elkészítése:
    A feldarabolt húst a csontos végeivel cukorba mártom, és 1l vízben 8 percig főzöm. Hozzáadom a leveskockákat, és kis lángon további 35 percig forralom. Belerakom a csíkozott kelt, sózom, borsozom, beleöntöm az ételízesítőt, a cherryt és a szójaszószt. Negyed óra alatt készre főzöm.

     

    Sztori: A honlapomról való a recept: https://herta.5mp.eu/web.php?a=herta&o=hS2gzkcutG

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá