Kínai kelleves oldalassal

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • kb 3/4 kg sertésoldalas
  • 1/2 kg kínai kel
  • 2 erőleveskocka
  • kristálycukor
  • 2 evőkanál cherry vagy cherry brandy
  • 1/2 evőkanál ételízesítő
  • 1 evőkanál szójaszósz
  • őrölt feketebors

Elkészítése:
A feldarabolt húst a csontos végeivel cukorba mártom, és 1l vízben 8 percig főzöm. Hozzáadom a leveskockákat, és kis lángon további 35 percig forralom. Belerakom a csíkozott kelt, sózom, borsozom, beleöntöm az ételízesítőt, a cherryt és a szójaszószt. Negyed óra alatt készre főzöm.

 

Sztori: A honlapomról való a recept: https://herta.5mp.eu/web.php?a=herta&o=hS2gzkcutG