Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kelbimbóleves virslivel recept

Kelbimbóleves virslivel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg kelbimbó
    • 3 közepes sárgarépa
    • 1 csokor petrezselyem
    • 2 közepes fehérrépa
    • 1 tk fűszerpaprika
    • 1 közepes vöröshagyma
    • 1 kk só
    • 1 g bors
    • 1 ek ételízesítő
    • 20 dkg juhbeles virsli
    • 1 dl tejföl (opcionális)
    • 3 ek napraforgó olaj

    Elkészítése:

    Egy fazékban olajon megfuttatjuk a tisztított és felkockázott hagymát, a paprikát rászórjuk, sózzuk, borsozzuk, majd felengedjük 1,5 liter vízzel. A kelbimbót és a karikára vágott zöldségeket beletesszük.

    Ha felforrt a levesünk, ételízesítővel ízesítjük. Ha megpuhultak a zöldségek, a karikákra vágott virslit és az apróra vágott petrezselymet hozzáadjuk, és készre főzzük.

    Aki szereti tejfölösen, az tálaláskor tegyen a tányérjába, és merje rá a forró levest.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá