Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hideg uborkaleves – uborka gazpacho recept

Hideg uborkaleves – uborka gazpacho
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 db kígyóuborka
    • 1 marék csemegeuborka
    • fél lecsópaprika
    • 2 – 4 gerezd fokhagyma (ezt mindenki ízlésére bízom.) (én ma nem csókolom meg Párom)
    • 1 vöröshagyma
    • 1 kávéskanál szárított kapor
    • néhány levél borsmenta, és citromfű (a borsmenta feltétlenül kell, de jó a szárított is)
    • 3 kanál extra szűz olíva olaj
    • 1 kanál almaecet
    • só, őrölt fehérbors

    Elkészítése:

    A hozzávalókat összevágtam, egy műanyag tálban összeturmixoltam. Mivel, szinte mindent a hűtőből vettem ki, azonnal fogyasztható volt.

    Tipp:

    Nyáron kitűnő frissítő. Ha szikkadt kenyeret is teszünk hozzá, majd azzal turmixoljuk össze, még tápláló is.
    Diétához ajánlom!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá