Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ír gulyás recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg birkacomb-vagy szegy
    • 2 szál sárgarépa
    • 1 szál petrezselyemgyökér
    • 1 fej zeller
    • 1 közepes fej kelkáposzta
    • 30 dkg burgonya
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • szemes bors
    • csipet majoránna

    Elkészítés:
    A kockára vágott húst hideg vízben feltesszük főni. Lassan forraljuk, a habját szűrőkanállal állandóan leszedegetjük. egy fél óra múlva a metéltre vágott zöldséget, meg egy szem meghámozott burgonyát beletesszük, megfűszerezzük, és tovább főzzük. Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk cikkekre vágva a kelt, kockára vágva a burgonyát, és az egészet puhára főzzük. Tálalás előtt a sűrű leves tetejét finomra vágott petrezselyemzölddel hintjük meg.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá