Gombás burgonyaleves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók.
- 15 dkg. gomba
- 40 dkg. burgonya
- 1 fej hagyma
- 1 cs. perezselyem zöld
- 4 dkg. liszt
- 2 ek. zsír
- 1 tk. só
- 1 mk. bors
- 10 dkg zeller
Elkészítése: A zsíron megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a felszelt gombát, zellert, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk liszttel, majd felengedjük 8 dl. vízzel. Beletesszük a felkockázott burgonyát, és puhára főzzük. Tálaláskor petrezselyem zölddel meghintjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.