Töltött paradicsom recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 3 db paradicsom
- 10 dkg sonka
- 10 dkg gomba
- 0,5 db száraz zsemle (tejbe áztatva)
- só
- őrölt fekete bors
- majoránna
- 1 ek. zsemlemorzsa
- 1 gerezd fokhagyma
Díszítéshez:
- 2 szelet sajt
- majonéz
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A gombát kevés olajon megpároljuk, amikor készen van hozzáadjuk az apró csíkokra vágott sonkát. Beletesszük a tejbe áztatott és kinyomkodott zsemlét, fokhagymát, majd fűszerezzük. Hozzáadjuk a zsemlemorzsát is, ami összefogja a tölteléket és ezzel töltjük meg a paradicsomokat. Sajtszeletekből kis tappancsokat szabunk és a paradicsom alá tesszük, majonézzel szemeket, száját és az orrát készítjük el. Zöldséglevelet teszünk a tetejére.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.