Petrezselymes burgonya recept

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- só
- 2 csokor petrezselyemzöld
- 1 evőkanál olaj
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk, majd bő, sós vízben megfőzzük. Arra figyeljünk, hogy ne főzzük szét!
Közben a petrezselymet apróra vágjuk.
A megfőtt burgonyát leszűrjük.
Egy serpenyőben az olajon pár pillanat alatt átforgatjuk a petrezselymet, ezután hozzáadjuk a burgonyát és óvatosan, rázogatva jól összeforgatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »