Burgonya puffancs recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg főtt, áttört burgonya
- 15 dkg rétesliszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- frissen őrölt bors
- őrölt szerecsendió
- só
- liszt a forgatáshoz
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk, feldaraboljuk és kissé sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és még forrón áttörjük.
A kihűlt burgonyához hozzáadjuk a lisztet, tojást, borsot, szerecsendiót, sót és összegyúrjuk. A masszából diónyi gombócokat formázunk és lisztben megforgatjuk.
Egy edényben olajat forrósítunk és pirosra sütjük benne a puffancsokat. Forrón tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »