Burgonya puffancs recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg főtt, áttört burgonya
- 15 dkg rétesliszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- frissen őrölt bors
- őrölt szerecsendió
- só
- liszt a forgatáshoz
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk, feldaraboljuk és kissé sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és még forrón áttörjük.
A kihűlt burgonyához hozzáadjuk a lisztet, tojást, borsot, szerecsendiót, sót és összegyúrjuk. A masszából diónyi gombócokat formázunk és lisztben megforgatjuk.
Egy edényben olajat forrósítunk és pirosra sütjük benne a puffancsokat. Forrón tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »