Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

BBQ mártásban pácolt, rántott hagymakarika recept

BBQ mártásban pácolt, rántott hagymakarika
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 fej édes hagyma

    Páchoz:

    • 2 evőkanál liszt
    • 1 evőkanál kukoricaliszt
    • 2 evőkanál BBQ mártás
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 kiskanál füstös fűszerkeverék
    • 1,5 dl víz

    Sütéshez:

    • 10 dkg panko vagy zsemlemorzsa
    • olaj

    Elkészítése:

    A hagymákat vágjuk fel karikákra.

    A pác hozzávalóit keverjük össze, lassan adagoljuk hozzá vizet. A palacsintatésztánál kicsit sűrűbb masszát keverjünk ki a víz hozzáadásával.

    A hagymakarikákat forgassuk meg pácban, majd tegyük 2-3 órára vagy akár egy éjszakára a hűtőbe.

    A hagymakarikákat forgassuk meg zsemlemorzsában, majd bő forró olajban pár perc alatt süssük ropogósra.

    Csepegtessük le a felesleges olajat, majd tálaljuk forrón.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá