Baconos krumplikoszorú recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A megfőtt és kihűtött krumplit és tojásokat megpucoljuk, majd a reszelő nagy lyukán külön-külön lereszeljük.
A tejfölben elkeverjük a tojást és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Egy kuglófsütőt vékonyan kiolajozunk, majd kibélelünk bacon szeletekkel, hogy a szélei kissé fedjék egymást.
Szórunk bele a reszelt krumpliból, meglocsoljuk a tejföllel, majd a tojásból szórunk rá. Addig folytatjuk a rétegezést, amíg a hozzávalók el nem fogynak. Krumplival zárjuk a sort.
A bacon lelógó részeit ráhajtjuk a krumplira, majd 180 fokon kb 30 percig sütjük.
Még melegen kiborítjuk a formából egy tányérra vagy tálcára és ha langyosra hűlt, akkor szeletekre vágjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »