Csokoládés-habos kávé recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 cs instant kávé (17-20 g)
- 5 dkg keserű csokoládé
- 1 kk fahéj
- tejszínhab
- víz
Elkészítése:
A csokoládét összetördeljük és egy edénybe tesszük. Az instant kávét hozzáöntjük, majd 4 dl vizet és fahéjat adunk hozzá, majd addig melegítjük, míg a csokoládé el nem olvad.
Ha kihűlt, akkor poharakba öntjük, tejszínhabot nyomunk rá és egy kevés reszelt csokoládéval díszítjük.
Gyorsan és egyszerűen elkészíthető. Egészségére annak, aki elkészíti!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »









