Sajttal töltött tócsni recept

Hozzávalók:
- 4 burgonya
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek finomliszt
- 1 púpozott evőkanál tejföl
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 kisebb fej vöröshagyma reszelve
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- a sütéshez 250 ml étolaj
- a töltéshez és szóráshoz 10 dkg sajt
Elkészítése:
A krumplit meghámoztam,vmegmostam és a reszelő durva részén lereszeltem, majd a többi hozzávalóval összekevertem.
A sajtból 4 darabkát levágtam, a többit a tálaláshoz lereszeltem.
Az étolajat felhevítettem, majd egy kisebb merőkanállal egy adagot tettem bele és kissé ellapítottam. Rátettem a sajtot, majd egy újabb adag masszával bevontam. Szép lassan pirosra sütöttem az alját, majd megfordítottam és készre sütöttem.
A maradék tócsni masszával is így jártam el.
Tálaltam tejföllel, reszelt sajttal. Paprikával és paradicsommal fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »