Petrezselymes sárgarépa berét recept

Hozzávalók:
- 3 nagy sárgarépa reszelve
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 4 evőkanál finomliszt
- 1 kk fekete bors (vagy ízlés szerint)
- só ízlés szerint
- kb 1 dl napraforgó olaj a sütéshez
Elkészítése:
A répát tisztítás után nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Egy tálban összekeverjük a felvert tojással, a finomra vágott petrezselyemmel, sóval, borssal és a liszttel.
Egy serpenyőben felhevítjük az olajat. Evőkanállal beletesszük a masszát és kissé ellapítjuk. Mindkét oldalát ropogósra sütjük.
Papírtörlőre szedjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »