Petrezselymes sárgarépa berét recept

Hozzávalók:
- 3 nagy sárgarépa reszelve
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 4 evőkanál finomliszt
- 1 kk fekete bors (vagy ízlés szerint)
- só ízlés szerint
- kb 1 dl napraforgó olaj a sütéshez
Elkészítése:
A répát tisztítás után nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Egy tálban összekeverjük a felvert tojással, a finomra vágott petrezselyemmel, sóval, borssal és a liszttel.
Egy serpenyőben felhevítjük az olajat. Evőkanállal beletesszük a masszát és kissé ellapítjuk. Mindkét oldalát ropogósra sütjük.
Papírtörlőre szedjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »