Medvehagymás tojáskrém recept

Hozzávalók:
- 6 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3-4 evőkanál totu krémesre keverve
- 5 dkg tejmentes margarin
- fél csokor medvehagyma
- só, bors ízlés szerint
- 1 teáskanál mustár
Elkészítése:
10 perc alatt főzzük keményre a tojásokat, majd pucoljuk meg.
A medvehagymát alaposan megmossuk, majd apróra vágjuk.
4 tojást, a krémes állagú totut, a puha margarint és a fűszereket késes betétű robotgépbe tesszük és krémesre keverjük.
2 tojást apró kockákra vágunk és a medvehagymával együtt a krémbe keverjük. Felhasználásig hűtőben tároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »