Füstölt sajttal töltött gomba recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 50 dkg nagyobb csiperke gomba
- 40 dkg füstölt sajt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 evőkanál liszt
- panírmorzsa vagy zsemlemorzsa
- só, bors
- olaj
Elkészítése:
A gombát megtisztítjuk, tönkjét kivesszük és sóval , borssal meghintjük.
A sajtot lereszeljük és ezzel megtöltjük a mélyedést. Alaposan belenyomkodva, megforgatjuk lisztben, felvert, sózott tojásban, majd panírmorzsában.
Forró olajban kisütjük.
Bármilyen körettel isteni!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









