Füstölt sajttal töltött gomba recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 50 dkg nagyobb csiperke gomba
- 40 dkg füstölt sajt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 evőkanál liszt
- panírmorzsa vagy zsemlemorzsa
- só, bors
- olaj
Elkészítése:
A gombát megtisztítjuk, tönkjét kivesszük és sóval , borssal meghintjük.
A sajtot lereszeljük és ezzel megtöltjük a mélyedést. Alaposan belenyomkodva, megforgatjuk lisztben, felvert, sózott tojásban, majd panírmorzsában.
Forró olajban kisütjük.
Bármilyen körettel isteni!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »