Füstölt sajttal töltött gomba recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 50 dkg nagyobb csiperke gomba
- 40 dkg füstölt sajt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 evőkanál liszt
- panírmorzsa vagy zsemlemorzsa
- só, bors
- olaj
Elkészítése:
A gombát megtisztítjuk, tönkjét kivesszük és sóval , borssal meghintjük.
A sajtot lereszeljük és ezzel megtöltjük a mélyedést. Alaposan belenyomkodva, megforgatjuk lisztben, felvert, sózott tojásban, majd panírmorzsában.
Forró olajban kisütjük.
Bármilyen körettel isteni!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »