Egyszerű gombapaprikás recept

Hozzávalók:
- olaj
- 1 kisebb fej hagyma
- 3 üveg gomba
- fűszerpaprika
- só
- bors
Elkészítése:
Olajon megdinszteljük a fölaprított hagymát. Míg pirul a hagyma lecsöpögtetjük a gombát.
Mikor kész a hagyma félrehúzzuk a lángról, (hogy ne égjen meg a paprika) belekeverjük a paprikát, gombát, sót és borsot.
Pici vizet teszünk alá, de ne sokat, mert akkor nagyon sok leve marad. Fölforraljuk a gombát és már kész is.
Főtt tésztával, nokedlivel vagy főtt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »