Egyszerű gombapaprikás recept

Hozzávalók:
- olaj
- 1 kisebb fej hagyma
- 3 üveg gomba
- fűszerpaprika
- só
- bors
Elkészítése:
Olajon megdinszteljük a fölaprított hagymát. Míg pirul a hagyma lecsöpögtetjük a gombát.
Mikor kész a hagyma félrehúzzuk a lángról, (hogy ne égjen meg a paprika) belekeverjük a paprikát, gombát, sót és borsot.
Pici vizet teszünk alá, de ne sokat, mert akkor nagyon sok leve marad. Fölforraljuk a gombát és már kész is.
Főtt tésztával, nokedlivel vagy főtt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »