Egyszerű gombapaprikás recept

Hozzávalók:
- olaj
- 1 kisebb fej hagyma
- 3 üveg gomba
- fűszerpaprika
- só
- bors
Elkészítése:
Olajon megdinszteljük a fölaprított hagymát. Míg pirul a hagyma lecsöpögtetjük a gombát.
Mikor kész a hagyma félrehúzzuk a lángról, (hogy ne égjen meg a paprika) belekeverjük a paprikát, gombát, sót és borsot.
Pici vizet teszünk alá, de ne sokat, mert akkor nagyon sok leve marad. Fölforraljuk a gombát és már kész is.
Főtt tésztával, nokedlivel vagy főtt rizzsel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »