Brokkoli lepények recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 500 g brokkoli
- 200-250 g reszelt sajt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - zsemlemorzsa a panírozáshoz
- étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A megtisztított brokkolit sós vízben megfőzzük. Hagyjuk a levét egy kicsit lecsepegni, majd egy villával összenyomkodjuk, összetörjük.
Hozzáadjuk a reszelt sajtot és a tojásokat. Zsemlemorzsát is adhatunk hozzá szükség szerint. Hagyjuk kicsit állni, majd gombócokat formálunk, amelyet zsemlemorzsában meghempergetünk.
Felforrósított étolajban kisütjük.
Krumplipürével és zöldsalátával kínálhatjuk.
Tipp:
Cukkíniből is süthető brokkoli híján.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









