Brokkoli lepények recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g brokkoli
- 200-250 g reszelt sajt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa a panírozáshoz
- étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A megtisztított brokkolit sós vízben megfőzzük. Hagyjuk a levét egy kicsit lecsepegni, majd egy villával összenyomkodjuk, összetörjük.
Hozzáadjuk a reszelt sajtot és a tojásokat. Zsemlemorzsát is adhatunk hozzá szükség szerint. Hagyjuk kicsit állni, majd gombócokat formálunk, amelyet zsemlemorzsában meghempergetünk.
Felforrósított étolajban kisütjük.
Krumplipürével és zöldsalátával kínálhatjuk.
Tipp:
Cukkíniből is süthető brokkoli híján.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »