Brokkoli lepények recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g brokkoli
- 200-250 g reszelt sajt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa a panírozáshoz
- étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A megtisztított brokkolit sós vízben megfőzzük. Hagyjuk a levét egy kicsit lecsepegni, majd egy villával összenyomkodjuk, összetörjük.
Hozzáadjuk a reszelt sajtot és a tojásokat. Zsemlemorzsát is adhatunk hozzá szükség szerint. Hagyjuk kicsit állni, majd gombócokat formálunk, amelyet zsemlemorzsában meghempergetünk.
Felforrósított étolajban kisütjük.
Krumplipürével és zöldsalátával kínálhatjuk.
Tipp:
Cukkíniből is süthető brokkoli híján.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »