Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tormás csuka recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 szép nagy csuka
    • 1 szál sárgarépa
    • 1 szál petrezselyemgyökér
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 szál torma
    • diónyi vaj
    • 2 dl tejföl
    • 1 evőkanál liszt
    • szemes bors

    Elkészítés:
    A megtisztított halat egy liter vízzel leöntjük, és mellédobjuk a karikákra vágott zöldségeket, az apróra vágott hagymát meg az egyik négybe vágott tormát. Megsózzuk, a borsot beleszórjuk, a vajat beletesszük, és megfőzzük. Ha a hal már puha, a levéből kivesszük. A levét felére elfőzzük, leszűrjük, a liszttel elkevert tejfölt belekeverjük, és felforraljuk. A halra öntjük, és a másik tormát a tetejére reszeljük. Sós vízben kifőtt burgonyával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá