Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes lazacragu sacchettinivel recept

Tejszínes lazacragu sacchettinivel
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg vadlazacfilé
    • 1 szál póréhagyma
    • 1 csokor vágott, friss kapor
    • 2 dl tejszín
    • 3 dl száraz fehérbor
    • őrölt bors
    • 1 kis üveg száras kapribogyó
    • 2 ek olívaolaj
    • 1 tk étkezési keményítő
    • 1 csomag (25 dkg töltött olasz tészta) sacchettini

    Elkészítése: Elkészítési módja:

    A lazacot kisebb kockákra vágjuk.

    A póréhagymát felkarikázzuk, majd a lazac kockákkal olívaolajon egy serpenyőben megpirítjuk. Ízesítjük sóval, őrölt borssal majd, felengedjük a fehérborral és hozzáadjuk a vágott kaprot.

    Pár percig forraljuk, majd a tejszínbe belekeverjük a keményítőt és besürítjük vele a ragunkat.

    Mielőtt elkészülne a kapribogyót a szárától tisztítsuk meg és gazdagítsuk egy evőkanállal belőle a ragut.

    2-3 perc forralás után tálalhatjuk is az ízletes ragut, az olasz töltött tésztánkkal (ebben az esetben ricottával töltött) sacchettinivel.

    Aki szereti reszelt parmezánnal is megszórhatja.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá