Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos ficánka zöldségágyon recept

Sajtos ficánka zöldségágyon
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • egy csomag tengeri halfilé ( kb fél kg, de lehet több ), a tonhalat nem javaslom
    • egy kg vegyes zöldség keverék ( a mexikóit ajánlom )
    • 30 dkg reszelt sajt
    • ízlés szerint adagolt delikát, vagy egyéb ételízesítő

    Elkészítése:
    Fogtam a csomag halfilét, megszórtam egy kevés delikáttal és megpároltam. A zöldséggel ugyanígy jártam el, de a fűszert kihagyom. Ehhez párolót használtam.
    A sütőt előmelegítettem 180 fokra.
    Miután elkészült a hal és a zöldség, egy közepes méretű tepsibe borítottam a zöldséget. Erre került a hal, és én még raktam rá némi zöldséget. Végül rákerült a reszelt sajt.
    Megvártam hogy ráolvadjon a sajt, és miután egy kis színt kapott, kivettem. Nagyon egészséges étel, és hamar elkészül.

    Jó étvágyat! :)

    Tipp:

     A tepsi alját picit ki lehet vajazni, vagy pedig lehet készíteni egy egyszerű zöldséges tejszínes szószt, és azt önteni a halra.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá