Sajtos ficánka zöldségágyon

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • egy csomag tengeri halfilé ( kb fél kg, de lehet több ), a tonhalat nem javaslom
  • egy kg vegyes zöldség keverék ( a mexikóit ajánlom )
  • 30 dkg reszelt sajt
  • ízlés szerint adagolt delikát, vagy egyéb ételízesítő

Elkészítése:
Fogtam a csomag halfilét, megszórtam egy kevés delikáttal és megpároltam. A zöldséggel ugyanígy jártam el, de a fűszert kihagyom. Ehhez párolót használtam.
A sütőt előmelegítettem 180 fokra.
Miután elkészült a hal és a zöldség, egy közepes méretű tepsibe borítottam a zöldséget. Erre került a hal, és én még raktam rá némi zöldséget. Végül rákerült a reszelt sajt.
Megvártam hogy ráolvadjon a sajt, és miután egy kis színt kapott, kivettem. Nagyon egészséges étel, és hamar elkészül.

Jó étvágyat! :)

Tipp:

 A tepsi alját picit ki lehet vajazni, vagy pedig lehet készíteni egy egyszerű zöldséges tejszínes szószt, és azt önteni a halra.