Ropogós sült pontyszelet recept

Hozzávalók:
- 8 filézett pontyszelet
- 4 evőkanál kukoricaliszt
- 1 evőkanál pirospaprika
- bors, só
- 2 dl olaj
- 1 nagyobb batáta
- 30 dkg házi csalamádé
Elkészítése:
A halat besózzuk, majd állni hagyjuk.
A batátát tisztítás után hasábokra vágjuk és kevés sóval, borssal megszórjuk és egy teáskanál olajjal összekeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 25 percre vagy amíg meg sül.
Amíg sül a batáta megsütjük a halat is. A halat beleforgatjuk a befűszerezett kukoricalisztbe és forró olajban ropogósra sütjük.
Tálalás a halszeleket a tányérra tesszük, mellétesszük a sült batáta hasábokat és házi csalamádét.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »