Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott halfilé fokhagymás brokkolival és kelbimbóval recept

Rántott halfilé fokhagymás brokkolival és kelbimbóval
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg panírozott tengeri hal (fagyasztott)
    • 50 dkg brokkoli (friss, vagy fagyasztott)
    • 50 dkg kelbimbó (friss, vagy fagyasztott)
    • 4 gerezd fokhagyma
    • 2-3 ek olívaolaj, vagy vaj

    Elkészítése:

    A halat kiolvasztás nélkül forró olajban arany színűre sütjük.

    A brokkolit rózsáira szedjük, a kelbimbót megtisztítjuk. (Ha fagyasztott zöldségekkel dolgozunk, akkor felolvasztás nélkül használjuk.)

    Egy serpenyőben olajat (vagy vajat) hevítünk, rádobjuk a zöldségeket, átforgatjuk. Zúzott fokhagymával, pici sóval ízesítjük. Kevés vizet öntünk alá, és lefedve puhára pároljuk.

    A párolt zöldségekkel kínáljuk a halat.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá