Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pontypörkölt túrós tésztával recept

Pontypörkölt túrós tésztával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • ponty filézve
    • vöröshagyma
    • olaj
    • pirospaprika
    • csípős paprika
    • hal fűszer
    • paprika
    • paradicsom
    • oregánó
    • őrölt bors
    • vörösbor

    Elkészítése:

    A pontyot feldaraboltam, halfűszerrel bedörzsöltem, fél órát hagytam, hogy álljon. Pörköltalapot készítettem a hozzávalókból.

    Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágtam, olajon átfuttattam, és rátettem  a haldarabokat. Fűszereztem és a többi hozzávalókkal készre főztem.

    A bort, a piros paprikát és az oregánót a főzés vége felé tettem rá.

    Túrós tésztával tálaltam.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá