Pontypörkölt túrós tésztával

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • ponty filézve
  • vöröshagyma
  • olaj
  • pirospaprika
  • csípős paprika
  • hal fűszer
  • paprika
  • paradicsom
  • oregánó
  • őrölt bors
  • vörösbor

Elkészítése:

A pontyot feldaraboltam, halfűszerrel bedörzsöltem, fél órát hagytam, hogy álljon. Pörköltalapot készítettem a hozzávalókból.

Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágtam, olajon átfuttattam, és rátettem  a haldarabokat. Fűszereztem és a többi hozzávalókkal készre főztem.

A bort, a piros paprikát és az oregánót a főzés vége felé tettem rá.

Túrós tésztával tálaltam.