Nyers halsaláta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg lazacfilé
- 1 kaliforniai paprika-piros
- 1 tv paprika
- 2 fej lilahagyma
- 1 körte
- 20 dkg paradicsom
- 1 kk őrölt csípős paprika
- só
- frissen őrölt bors
- 6 citrom vagy lime is lehet közte
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
A díszítéshez
- 1 db citromfűágacska
Elkészítése:
A citrom/zöld citromok levét kifacsarjuk. A többi zöldséget gyümölcsöt megtisztítjuk, megmossuk, csumájukat, magházukat eltávolítjuk.
A filézett halat 1 cm-es kockákra vágjuk, a többi zöldséget, gyümölcsöt szintén.
Összekeverjük a hozzávalókat, és 10 percig pácoljuk a citromlével szoba hőmérsékleten, ez tulajdonképpen a főzés helyett van, mert ugyanúgy kicsapja a fehérjét!
Ha a hal húsa kifehéredik, ez mutatja meg mikor van kész a marinálás.
Ízlés szerint hűthető is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »









