Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Nyers halsaláta recept

Nyers halsaláta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg lazacfilé
    • 1 kaliforniai paprika-piros
    • 1 tv paprika
    • 2 fej lilahagyma
    • 1 körte
    • 20 dkg paradicsom
    • 1 kk őrölt csípős paprika
    • frissen őrölt bors
    • 6 citrom vagy lime is lehet közte
    • 2 gerezd zúzott fokhagyma

    A díszítéshez

    • 1 db citromfűágacska

    Elkészítése:

    A citrom/zöld citromok levét kifacsarjuk. A többi zöldséget gyümölcsöt megtisztítjuk, megmossuk, csumájukat, magházukat eltávolítjuk.

    A filézett halat 1 cm-es kockákra vágjuk, a többi zöldséget, gyümölcsöt szintén.

    Összekeverjük a hozzávalókat, és 10 percig pácoljuk a citromlével szoba hőmérsékleten, ez tulajdonképpen a főzés helyett van, mert ugyanúgy kicsapja a fehérjét!

    Ha a hal húsa kifehéredik, ez mutatja meg mikor van kész a marinálás.

    Ízlés szerint hűthető is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá