Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Harcsapörkölt kapros túrógombóccal recept

Harcsapörkölt kapros túrógombóccal
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    A pörkölthöz:

    • 50dkg filézett harcsa
    • 2fej vöröshagyma
    • 1 hámozott paradicsom
    • 1 zöldpaprika
    • zsír vagy étolaj
    • só, pirospaprika

    A túrógombóchoz:

    • 50dkg tehéntúró
    • 20dkg búzadara
    • 1 evőkanál búzaliszt
    • 2db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • só, kapor

    Elkészítés:
    Összedolgozzuk a gombóchoz valókat és legalább egy órát pihentetjük. Pörköltalapot készítünk: a botmixerrel összeturmixolt alapban megpároljuk a felkockázott halat (sütőben is megsüthetjük), kb. 15 perc alatt. A vizes kézzel formázott gombócokat forró sós vízben kifőzzük, mellé halmozzuk a harcsapörköltet és azonmód tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá