Halkocsonya pontyszeletekből recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 80 dkg pontyszelet
- 2 fej vöröshagyma
- 1 ek pirospaprika
- 1 tk só
- 1 ek paradicsomszósz
- 1 l víz
Elkészítése:
A halszeletek mindkét oldalát enyhén megsózzuk, majd 1 órára betesszük a hűtőbe.
Egy fazékba téve a halakat hozzáadjuk a nagyon apróra vágott hagymát, a vizet, a sót és felforraljuk. Forráskor rászórjuk a paprikát, hozzáadjuk a paradicsomszószt és 35 perc alatt lassú lángon megfőzzük.
A halszeleteket egy szűrőkanállal óvatosan kiemelve tálra tesszük, ráöntjük a levét és miután kihűlt, 2-3 órára betesszük a hűtőszekrénybe, hogy megdermedjen.
Hidegen, ízlés szerint cseresznyepaprikával fogyasztjuk.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »









