Halkocsonya pontyszeletekből recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 80 dkg pontyszelet
- 2 fej vöröshagyma
- 1 ek pirospaprika
- 1 tk só
- 1 ek paradicsomszósz
- 1 l víz
Elkészítése:
A halszeletek mindkét oldalát enyhén megsózzuk, majd 1 órára betesszük a hűtőbe.
Egy fazékba téve a halakat hozzáadjuk a nagyon apróra vágott hagymát, a vizet, a sót és felforraljuk. Forráskor rászórjuk a paprikát, hozzáadjuk a paradicsomszószt és 35 perc alatt lassú lángon megfőzzük.
A halszeleteket egy szűrőkanállal óvatosan kiemelve tálra tesszük, ráöntjük a levét és miután kihűlt, 2-3 órára betesszük a hűtőszekrénybe, hogy megdermedjen.
Hidegen, ízlés szerint cseresznyepaprikával fogyasztjuk.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »