Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hal fasírt rizzsel recept

Hal fasírt rizzsel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg halfilé ledarálva
    • 4 zsemle
    • 1 fej vöröshagyma apróra vágva
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 1 egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • só, bors, majoránna, bazsalikom
    • zsemlemorzsa
    • olaj
    • 1 pohár rizs

    Elkészítése:

    A hozzávalókból összedolgozzuk a fasírozottat, ha laza, (mert a halban sok a víz) tegyünk hozzá zsemlemorzsát, és pogácsákat formálunk belőle.

    Az olajat felforrósítjuk, és a halpogácsákat lassú tűznél mindkét oldalát megsütjük.

    A lábosban olajat öntünk, a lángra lángfogó karikát teszünk, bele öntjük a pohár rizst, üvegesre pirítjuk, és azzal a pohárral, 2 pohár vizet öntünk rá.

    Fedőt teszünk a tetejére, mikor elfövi a levét, lezárjuk a lángot és a saját gőzében hagyjuk meg párolódni.

    Tipp:

    A rizs helyett más körettel is tálalhatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá