Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás-citromos halszeletek recept

Gombás-citromos halszeletek
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 szelet tengeri hal filé (ki melyiket szereti)
    • 6 nagy fej csiperke gomba
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 csokor petrezselyem
    • 1 egész citrom leve
    • 1 kis dobozos lm tejföl
    • 3 ek olívaolaj

    Elkészítése:

    A halszeleteket sózom, meglocsolom a citrom levével és félre teszem.

    A vöröshagymát apró kockákra vágom, üvegesre pirítom a zsiradékon, ráteszem a megmosott, megpucolt, szeletekre vágott gombát, sózom, hozzá adom az aprított petrezselyem zöldet, fedő alatt puhára párolom, végül zsírjára sütöm.

    A halszeleteket egy grillserpenyőn meggrillezem, ráöntöm a tejföllel elkevert gombát és fedő alatt 5-10 percig párolom.

    Párolt rizzsel és citromkarikával tálalom.

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá