Füstölt lazacsaláta zöldségágyon recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg vegyes saláta
- 10 dkg szeletelt füstölt lazac
- 4 db lágyra főzött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS negyedekre vágva
- 1 csokor friss, aprított kapor
- 4 db kockára vágott koktélparadicsom
- egy kis fej lilahagyma félfőre aprítva
- 4 evőkanál majonéz
Elkészítése:
Veszünk egy nagy tálat, amibe beleszórjuk a saláta keveréket, a lila hagymát, a kaprot, a koktélparadicsomot és az egészet összekeverjük, majd hozzácsorgatjuk a majonézet.
A lazac szelteket csíkokra vágjuk és feltekerjük, majd elhelyezzük a tálon a tojásokkal együtt. Végezetül meghintjük friss kaporral.
Hidegen kínáljuk.
Tipp:
Én majonézt használtam öntetnek, de bármi lehet, amít szeretünk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »