Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Burgonyás tonhalrolád recept

Burgonyás tonhalrolád
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg főtt, áttört burgonya
    • 25 dkg lecsöpögtetett tonhalkonzerv
    • pár szem felszeletelt fekete olívabogyó
    • 1-2 ek szárított olajbogyó (opcionális)
    • 1 citrom reszelt héja
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 8 dkg reszelt parmezán
    • aprított petrezselyem vagy bazsalikom
    • só, bors, morzsolt kakukkfű
    • továbbá: zsemlemorzsa, olívaolaj

    Elkészítése:

    Az összes hozzávalót tegyük egy tálba és alaposan keverjük össze. A masszából formáljunk egy kisebb hengert és forgassuk meg zsemlemorzsában.

    A burgonyás rudat tegyük egy sütőpapírra, locsoljuk meg olívaolajjal és csomagoljuk be, úgymint egy cukorkát.

    200 fokosos sütőben süssük kb 30-35 percig.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá