Burgonyás tonhalrolád recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 40 dkg főtt, áttört burgonya
- 25 dkg lecsöpögtetett tonhalkonzerv
- pár szem felszeletelt fekete olívabogyó
- 1-2 ek szárított olajbogyó (opcionális)
- 1 citrom reszelt héja
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 dkg reszelt parmezán
- aprított petrezselyem vagy bazsalikom
- só, bors, morzsolt kakukkfű
- továbbá: zsemlemorzsa, olívaolaj
Elkészítése:
Az összes hozzávalót tegyük egy tálba és alaposan keverjük össze. A masszából formáljunk egy kisebb hengert és forgassuk meg zsemlemorzsában.
A burgonyás rudat tegyük egy sütőpapírra, locsoljuk meg olívaolajjal és csomagoljuk be, úgymint egy cukorkát.
200 fokosos sütőben süssük kb 30-35 percig.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.