Burgonyás tonhalrolád recept

Hozzávalók:
- 40 dkg főtt, áttört burgonya
- 25 dkg lecsöpögtetett tonhalkonzerv
- pár szem felszeletelt fekete olívabogyó
- 1-2 ek szárított olajbogyó (opcionális)
- 1 citrom reszelt héja
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 dkg reszelt parmezán
- aprított petrezselyem vagy bazsalikom
- só, bors, morzsolt kakukkfű
- továbbá: zsemlemorzsa, olívaolaj
Elkészítése:
Az összes hozzávalót tegyük egy tálba és alaposan keverjük össze. A masszából formáljunk egy kisebb hengert és forgassuk meg zsemlemorzsában.
A burgonyás rudat tegyük egy sütőpapírra, locsoljuk meg olívaolajjal és csomagoljuk be, úgymint egy cukorkát.
200 fokosos sütőben süssük kb 30-35 percig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »