Burgonyás tonhalrolád recept
Hozzávalók:
- 40 dkg főtt, áttört burgonya
- 25 dkg lecsöpögtetett tonhalkonzerv
- pár szem felszeletelt fekete olívabogyó
- 1-2 ek szárított olajbogyó (opcionális)
- 1 citrom reszelt héja
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 8 dkg reszelt parmezán
- aprított petrezselyem vagy bazsalikom
- só, bors, morzsolt kakukkfű
- továbbá: zsemlemorzsa, olívaolaj
Elkészítése:
Az összes hozzávalót tegyük egy tálba és alaposan keverjük össze. A masszából formáljunk egy kisebb hengert és forgassuk meg zsemlemorzsában.
A burgonyás rudat tegyük egy sütőpapírra, locsoljuk meg olívaolajjal és csomagoljuk be, úgymint egy cukorkát.
200 fokosos sütőben süssük kb 30-35 percig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









