Zöldséges csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 5-6 alsó csirkecom bfilé
- 3 szál sárgarépa
- 50 dkg fagyasztott zöldborsó
- 1 közepes fej lilahagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál paradicsomlé
- 1 húsleves kocka
- petrezselyemzöld
- bors
- só
- olaj
Elkészítése:
Felforraljuk 2-3 dl vízben a húsleves kockát.
Megmossuk a húsokat.
Megtisztítjuk és karikákra vágjuk a répát, a lilahagymát apróra daraboljuk és a fokhagymát is.
Átsütjük kevés olajon a csirkecombok minden oldalát, majd félretesszük egy tányéra.
Megsütjük a maradék olajon a hagymát. Hozzáadjuk a sárgarépát és a paradicsomlevet, majd összeforraljuk. Ráönjük a húslevest és beletesszük a húsokat. Ízlés szerint meghintjük sóval és borssal.
Körülbelül 45 percig sütjük. Ezután hozzáadjuk a borsót és további 10 percig a tűzön hagyjuk.Miután a hús megpuhult meghintjük petrezselyemzölddel.
Rizzsel tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »