Zöldséges csirkecomb recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 5-6 alsó csirkecom bfilé
- 3 szál sárgarépa
- 50 dkg fagyasztott zöldborsó
- 1 közepes fej lilahagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál paradicsomlé
- 1 húsleves kocka
- petrezselyemzöld
- bors
- só
- olaj
Elkészítése:
Felforraljuk 2-3 dl vízben a húsleves kockát.
Megmossuk a húsokat.
Megtisztítjuk és karikákra vágjuk a répát, a lilahagymát apróra daraboljuk és a fokhagymát is.
Átsütjük kevés olajon a csirkecombok minden oldalát, majd félretesszük egy tányéra.
Megsütjük a maradék olajon a hagymát. Hozzáadjuk a sárgarépát és a paradicsomlevet, majd összeforraljuk. Ráönjük a húslevest és beletesszük a húsokat. Ízlés szerint meghintjük sóval és borssal.
Körülbelül 45 percig sütjük. Ezután hozzáadjuk a borsót és további 10 percig a tűzön hagyjuk.Miután a hús megpuhult meghintjük petrezselyemzölddel.
Rizzsel tálaltam.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.