Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vörösboros marharagu recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 75 dkg marhapacsni vagy lábszár
    • 1 evőkanál olaj
    • 10 dkg füstölt szalonna
    • 2 fej vöröshagyma
    • 2 sárgarépa
    • 2 paradicsom
    • vörösbor szükség szerint
    • 2 gerezd fokhagyma
    • őrölt bors
    • 1 csokor petrezselyemzöld

    Elkészítés:
    Az olajban megpirítjuk a kockákra vágott szalonnát, beletesszük a cikkekre vágott hagymát, a négybe vágott répát, a cikkekre vágott paradicsomot, a fokhagymát és a petrezselyemcsokrot. Megborsozzuk, és ha a szalonna nem túl sós, meg is sózzuk. A nagy kockákra vágott húst belerakjuk, és leöntjük annyi borral, amennyi ellepi. Nagyon lassú tűzön, a lábast időnként rázogatva, jó puhára pároljuk, végül a petrezselyemzöldet kidobjuk belőle. A húst rövid lére sütjük, és spagettivel, szarvacskával vagy galuskával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá