Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vargányás fasirozott recept

Vargányás fasirozott
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg darált hús
    • 50 dkg vargánya
    • 1 fej vöröshagyma
    • fokhagyma
    • fehér bors
    • majoránna
    • őrölt pirospaprika
    • 2 zsemle
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • zsír
    • prézli a sütőforma kikenéséhez

    Elkészítése:
    A frissen szedett vargányát 3mm vastagra szeletelem,forrásban lévő vízbe teszem pár percig. Szűrőkanállal leszűröm. Megvárom amíg kihűl, és teljesen lecsepeg,és a szokásos módon elkészített fasírozott anyaghoz keverem. A kizsírozott,prézlizett őzgerincbe rakom. A tetejére 2 babszem nagyságú, fagyos zsírt teszek.180 fokos sütőben 35 percig sütöm.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá