Vargányás fasirozott

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 40 dkg darált hús
  • 50 dkg vargánya
  • 1 fej vöröshagyma
  • fokhagyma
  • fehér bors
  • majoránna
  • őrölt pirospaprika
  • 2 zsemle
  • 4 tojás
  • zsír
  • prézli a sütőforma kikenéséhez

Elkészítése:
A frissen szedett vargányát 3mm vastagra szeletelem,forrásban lévő vízbe teszem pár percig. Szűrőkanállal leszűröm. Megvárom amíg kihűl, és teljesen lecsepeg,és a szokásos módon elkészített fasírozott anyaghoz keverem. A kizsírozott,prézlizett őzgerincbe rakom. A tetejére 2 babszem nagyságú, fagyos zsírt teszek.180 fokos sütőben 35 percig sütöm.