Töltött kifli recept

Hozzávalók:
- fél kg túró
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 citromhéj
- cukor+fahéj
- 10 db kifli
- 1 csomag vaníliás cukor + mazsola
Elkészítése:
Félbe vágjuk a kiflit, középső újjal kiszúrjuk, majd megtöltjük az elkészített túrúval. Forró olajba 2-4 másodpercig sütjük, megforgatjuk a fahéjas cukorba és tálaljuk.
Túró:
A fél kg túróhoz hozzáadjuk a tojást, a vaníliás cukrot, ízlés szerint cukrot és mazsolát. Belereszeljük a citrom héját, majd összekeverjük. Ha van tehetünk bele egy pici rumot is!Pikk-pakk kész, és 10 db van belőle. Isteni finom, olyan mint a ropogós kürtös kalács.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »