Tejszínes krémsajtos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 db csirkemell
- 1 doboz tejszínes krémsajt (250 g)
- 2 kanál tejföl
- 1,5 dl főzőtejszín
- 2 ek. mustár
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
- delikát
- olaj
- 1 csomag spagetti
Elkészítése:
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk, borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk, majd liszttel meghintjük és egy magas falú serpenyőben forró olajon átforgatjuk. A krémsajthoz hozzáadjuk a tejfölt, a mustárt, a főzőtejszínt, valamint a zúzott fokhagymát és jól elkeverjük, majd a húsra öntjük. 10 perc alatt összefőzzük majd a sós vízben kifőtt spagettivel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »