Tejszínes krémsajtos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 db csirkemell
- 1 doboz tejszínes krémsajt (250 g)
- 2 kanál tejföl
- 1,5 dl főzőtejszín
- 2 ek. mustár
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
- delikát
- olaj
- 1 csomag spagetti
Elkészítése:
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk, borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk, majd liszttel meghintjük és egy magas falú serpenyőben forró olajon átforgatjuk. A krémsajthoz hozzáadjuk a tejfölt, a mustárt, a főzőtejszínt, valamint a zúzott fokhagymát és jól elkeverjük, majd a húsra öntjük. 10 perc alatt összefőzzük majd a sós vízben kifőtt spagettivel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »