Szalonnás omlett recept

Hozzávalók:
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 10 dkg főtt császárszalonna
- 2 kisebb paradicsom
- 1 sárga paprika
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- bors ízlés szerint
- 3 ek étolaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A hagymát finomra, a szalonnát csíkokra vágjuk,a paprikát és a paradicsomot apróbb darabokra szeljük fel.
Az étolajat egy nagy serpenyőbe tesszük öntjük, rátesszük a hagymát, a szalonnát, paprikát és a paradicsomot. Fűszerezzük sóval, borssal és rátesszük a fokhagymát is.
Kevergetve kissé átsütjük.
A tojásokat felverjük, ízlés szerint sózzuk, majd a tejet hozzákeverjük és a serpenyőben várakozó sültre öntjük. Fedővel lefedjük és készre sütjük.
Az elkészült ételt tányérra csúsztatjuk és jó étvággyal elfogyasztjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »