Szalonnás omlett recept
Hozzávalók:
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 10 dkg főtt császárszalonna
- 2 kisebb paradicsom
- 1 sárga paprika
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- bors ízlés szerint
- 3 ek étolaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 dl tej
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A hagymát finomra, a szalonnát csíkokra vágjuk,a paprikát és a paradicsomot apróbb darabokra szeljük fel.
Az étolajat egy nagy serpenyőbe tesszük öntjük, rátesszük a hagymát, a szalonnát, paprikát és a paradicsomot. Fűszerezzük sóval, borssal és rátesszük a fokhagymát is.
Kevergetve kissé átsütjük.
A tojásokat felverjük, ízlés szerint sózzuk, majd a tejet hozzákeverjük és a serpenyőben várakozó sültre öntjük. Fedővel lefedjük és készre sütjük.
Az elkészült ételt tányérra csúsztatjuk és jó étvággyal elfogyasztjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









