Szalonnás omlett recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 10 dkg főtt császárszalonna
- 2 kisebb paradicsom
- 1 sárga paprika
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- bors ízlés szerint
- 3 ek étolaj
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A hagymát finomra, a szalonnát csíkokra vágjuk,a paprikát és a paradicsomot apróbb darabokra szeljük fel.
Az étolajat egy nagy serpenyőbe tesszük öntjük, rátesszük a hagymát, a szalonnát, paprikát és a paradicsomot. Fűszerezzük sóval, borssal és rátesszük a fokhagymát is.
Kevergetve kissé átsütjük.
A tojásokat felverjük, ízlés szerint sózzuk, majd a tejet hozzákeverjük és a serpenyőben várakozó sültre öntjük. Fedővel lefedjük és készre sütjük.
Az elkészült ételt tányérra csúsztatjuk és jó étvággyal elfogyasztjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.