Sárgarépa saláta rózsaszirmokkal recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 közepes sárgarépa
- 1 kisebb zeller
- 1/2 citrom leve
- 2 ek olívaolaj
- 2 keményre főzött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 közepes sonka lilahagyma
- 1 szál bio rózsa szirmai
- só
- 1 ek folyékony méz
Elkészítése:
A sárgarépákat megtisztítjuk és finoman lereszeljük. Azellert vékonyra metéljük, a hagymát apróra vágjuk és a tojásokat kockákra daraboljuk.
Egy tálban összekeverjük a sárgarépát és a lilahagymát, majd a tojásokatis hozzáadjuk.
Ízesítjük sóval citromlével, olívaolajjal meglocsoljuk és a mézzel elkeverjük.
A tányérokba zellert teszünk, majd a sárgarépát halmozzuk rá és rózsaszirommal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »










