Sárgarépa saláta rózsaszirmokkal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 közepes sárgarépa
- 1 kisebb zeller
- 1/2 citrom leve
- 2 ek olívaolaj
- 2 keményre főzött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 közepes sonka lilahagyma
- 1 szál bio rózsa szirmai
- só
- 1 ek folyékony méz
Elkészítése:
A sárgarépákat megtisztítjuk és finoman lereszeljük. Azellert vékonyra metéljük, a hagymát apróra vágjuk és a tojásokat kockákra daraboljuk.
Egy tálban összekeverjük a sárgarépát és a lilahagymát, majd a tojásokatis hozzáadjuk.
Ízesítjük sóval citromlével, olívaolajjal meglocsoljuk és a mézzel elkeverjük.
A tányérokba zellert teszünk, majd a sárgarépát halmozzuk rá és rózsaszirommal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »