Sárgarépa saláta rózsaszirmokkal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 közepes sárgarépa
- 1 kisebb zeller
- 1/2 citrom leve
- 2 ek olívaolaj
- 2 keményre főzött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 közepes sonka lilahagyma
- 1 szál bio rózsa szirmai
- só
- 1 ek folyékony méz
Elkészítése:
A sárgarépákat megtisztítjuk és finoman lereszeljük. Azellert vékonyra metéljük, a hagymát apróra vágjuk és a tojásokat kockákra daraboljuk.
Egy tálban összekeverjük a sárgarépát és a lilahagymát, majd a tojásokatis hozzáadjuk.
Ízesítjük sóval citromlével, olívaolajjal meglocsoljuk és a mézzel elkeverjük.
A tányérokba zellert teszünk, majd a sárgarépát halmozzuk rá és rózsaszirommal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »