Sajtos csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 20 dkg szeletelt bacon
- 15 dkg reszelt sajt
- olaj
- só
- bors
- 0,5 dl víz
Elkészítése:
A megmosott húst 2-3 cm vastagságú csíkokra vágjuk, majd ízlés szerint sózzuk, boroszzuk.
A húsokat egyenként baconbe göngyöljuk, majd egy tepsibe vagy jénaiba egymás mellé fektetjük.
Meglocsoljuk kevés olajjal, aláöntjük a vizet és lefedve 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, majd 20-25 percig sütjük.
Ekkor levesszük róla a fóliát, megszórjuk a sajttal, visszatoljuk a sütőbe és kb 5-10 perc alatt szép pirosra sütjük.
Nálunk köretként sült burgonya és befőtt került mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









